10 KASIM ATATÜRK'Ü ANMA PROGRAMI TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI ÖĞRETMENİ SÜLEYMAN ASLAN,FİZİK ÖĞRETMENİ TOKER KOÇ VE MATEMATİK ÖĞRETMENİ RABİA YEŞİLDAĞ REHBERLİĞİNDE ÖĞRENCİLERİMİZİN KATKILARIYLA GERÇEKLEŞTİRİLMİŞTİR.

Ekm

Okulumuz yemekhanesinde 13 Ekim Perşembe günü Okul Aile Birliği toplantısını gerçekleştirildi. Öğrenci velilerimiz toplantıya katılım sağlamışlar ve sene başı Okul Aile Birliği gündem maddeleri oylanarak karara bağlanmıştır.

Ekm

Akın Anadolu Lisesi Öğrencileri Kitap Fuarında kitaplarla buluştu.

Tem

15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ MÜNASEBETİYLE İLÇEMİZ ALANYAZI MEYDANINDA ETKİNLİKLER YAPILDI.

Nis

Denizli Büyükşehir belediyesinin organize ettiği 12. sınıf öğrencilerinin denizli gezisi okulumuz öğrencilerinin katılımı ile gerçekleştirildi.

Nis

21 Mart Türk Dünyası Nevruz Bayramı okulumuzda yapılan etkinliklerle kutlandı.

Nis

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma günü okulumuz öğrencilerinin hazırladığı programla gerçekleştirildi.

OKULUMUZ ÖĞRENCİSİ İREM EROL PROJESİ İLE TÜBİTAK 2204 BÖLGE ELEMELERİNDE

Mrt

12 MART İSTİKLAL MARŞININ KABULÜ VE MEHMET AKİF ERSOYU ANMA GÜNÜ OKULUMUZDA YAPILAN TÖRENLE KUTLANDI

OKULUMUZDA DOĞAL AFETLERE KARŞI TAHLİYE TATBİKATI YAPILDI

Mrt

24 Kasım Öğretmenler günü programı okulumuzda yapıldı.

Okulumuz öğrencileri Geleceğe nefes olabilmek için ağaç dikim etkinliğine katıldı.

ULU ÖNDER MUSTAFA KEMAL ATATÜRK OKULUMUZDA YAPILAN TÖRENLERLE ANILDI.

CUMHURİYETİMİZİN 98. YIL DÖNÜMÜ OKULUMUZ BAHÇESİNDE COŞKUYLA KUTLANDI