Okçuluk Müsabakasına katılan öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Okulumuz öğrenci ve öğretmenlerinin hazırlamış olduğu programımızı gerçekleştirdik.Emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.İlçe kompozisyon yarışmasında üçüncü olan öğrencimiz Eylül NAMLI'yı tebrik ederiz.

Okulumuz 12. sınıf öğrencileri,DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'nin düzenlediği, "Pamukkale Travertenleri,Leodikya Antik Kenti,Teleferik, Nihat Zeybekçi Kültür Merkezi'nde tiyatro ve Planetaryum gösterisi" etkinliklerini kapsayan geziye katıldılar.

Akın Anadolu Lisesi öğrencileri ve öğretmenleri olarak İlçemiz stadyumunda yapılan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramına katıldık.

Ekm

Okulumuz öğrencileri buldan kitap festivalini ziyaret ettiler.

Ekm

Okulumuz öğrencilerini,Denizli Büyükşehir Belediyesi 6.Kitap Fuarına götürdük,emeği geçen idareci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Eyl

19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla, İlçemizdeki, Kıbrıs Gazisi Suat MOSUN'u ziyaret ettik.

Tem

Güçlendirilmiş binası,yenilenmiş çehresi yeni spor salonu,genç ve dinamik kadrosuyla okulumuz yeni eğitim öğretim yılına kendi binasında başlayacaktır.

Tem

OKULUMUZDAN MEZUN OLAN 12. SINIFLARIN KEP TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ.EMEĞİ GEÇEN ÖĞRETMENLERİMİZE VE İDARECİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

May

19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI KAPSAMINDA İLÇE TURNUVALARINDAKİ ÖĞRENCİLERİMİZİN BAŞARILARI

1-İLÇE MASA TENİSİ TURNUVASI

NAZİF ÇAKAR: ERKEKLER İLÇE BİRİNCİSİ

HÜSEYİN ŞAHİN: ERKEKLER İLÇE İKİNCİSİ

SİNEM ERKARACA : KIZLAR İLÇE BİRİNCİSİ

2-İLÇE DART TURNUVASI

NAZİF ÇAKAR :İLÇE ÜÇÜNCÜSÜ

3-OKÇULUK TURNUVASI

SİNEM ERKARACA : KIZLAR İLÇE BİRİNCİSİ

BEYZANUR SAKALLI : KIZLAR İLÇE İKİNCİSİ

KADER KARACA : KIZLAR İLÇE DÖRDÜNCÜSÜ

MUHAMMED EREN KIZILKAN : ERKEKLER İLÇE BİRİNCİSİ

4-İLÇE KARATE TURNUVASI

ALİ ÜNSAL : İLÇE ÜÇÜNCÜSÜ

May

Okulumuzda, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizin katılımıyla 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Programı düzenlendi.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi Ve Şehitleri Anma günü İlçe Programı Okulumuzda yapıldı. Çanakkale Zaferinin 108. yılı kutlanarak Şehitlerimiz anıldı. Programa katılan misafirlerimize "Çanakkale Menüsü"(Kuru Ekmek - Üzüm Hoşafı) ikram edildi.

İlçemizde 18 Mart Çanakkale Zaferi Ve Şehitleri Anma günü etkinlikleri kapsamında yapılan kompozisyon yarışmasında öğrencimiz Yüksel ÜLKER 3. olmuştur. Öğrencimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Okulumuz öğrencileri ile birlikte fidan dikme etkinliği gerçekleştirildi.