RAMZAN AYININ GELİŞİ DAVUL VE MANİLERLE KARŞILANDI.

Okulumuz kadın öğretmenleri ile kadınlar günü kutlandı.

Şbt

OKULUMUZDA DEPREM TATBİKATI YAPILDI.

Şbt

İL TURNUVALARINDA DERECE ALAN ÖĞRENCİLERİMİZİ TEBRİK EDERİZ.

Şbt

İlçemiz okulları arasında düzenlenen masa tenisi turnuvasında dereceye giren öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Şbt

AFAD ekipleri tarafından okulumuzda afet bilinci eğitimi verildi.

Ock

Öğrencilerimiz ocak ayı son haftasını etkinliklerle geçirdi.

Ock

ÇEVREME DUYARLIYIM DEĞERLERİME SAHİP ÇIKIYORUM PROJESİ (ÇEDES) kapsamında okulumuzda gerçekleştirilen etkinlik fotoğrafları paylaşılmıştır.

Ara

Okulumuzda 10 Aralık Dünya İnsan Hakları günü pano çalışması yapılmıştır.

Ara

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ ÇALIŞMALARIMIZ..

Ara

Okulumuz öğrencilerine, İl Milli Eğitim Müdürlüğü İlkyardım Eğitim Merkezi personeli Nuray GÜNAY tarafından ilkyardım eğitimi verildi.

Ara

Okulumuz öğrencileri ile birlikte, Cumhuriyetimizin 100.yılı kapsamında 24 Kasım etkinlikleri ağaç dikme faaliyetini gerçekleştirdik.

Okulumuzda 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlama programı öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin katkılarıyla gerçekleştirildi.

Öğrencilerimiz,Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği GRİKOÇ sempozyumuna katıldı.

Okulumuz öğrencileri."100.YIL CUMHURİYET ORMANI" ağaç dikme etkinliğine katıldı.