Ekm

Mesleki tanıtım ve meslkei rehberlik çalışmaları kapsamında ilçemiz Toplum Sağlığı Merkezi Aile Hekimi Sayın Dr. Mustafa EFEOĞLU öğrencilerimize Tıp eğitimi ve Doktorluk konulu bilgilendirmede bulundu.

Eyl

Buldan Belediyesi Park ve Bahçeler müdürlüğü ekipleri Okulumuz bahçesinde düzenlemeler yaptı.

Eyl

Demokrasi ve Milli Birlik günü etkinlikleri yapıldı.

Tem

15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ MÜNASEBETİYLE İLÇEMİZ ALANYAZI MEYDANINDA ETKİNLİKLER YAPILDI.

Tem

Değerli büyüğümüz ve okul müdürümüz Mehmet KESEN emekli olmuştur. Yeni hayatında Akın Anadolu Lisesi ailesi olarak başarılar ve mutluluklar dileriz.

Haz

Okulumuz rehber öğretmeni İsa ŞEN sınava hazırlanan öğrencilerimizle sınav öncesinde bilgilendirme ve motivasyon toplantısı yapmıştır.

Şbt

Okulumuz Felsefe Öğretmeni Mustafa ÇAPARTI ve öğrencileri sıfır atık ve doğa bilinci konulu sosyal sorumluluk çalışmalarını gerçekleştirdiler.

Ara

Meslek tanıtımları kapsamında ilçe jandarma komutanı Jandarma Teğmen Fahrettin ÖZÇOBAN okulumuz öğrencilerine askerlik mesleğini anlattı.

Ara

MESLEK TANITIMLARI KAPSAMINDA İLÇE EMNİYET MÜDÜRÜ VEKİLİ Mustafa OĞUZHAN OKULUMUZ SON SINIF ÖĞRENCİLERİNE POLİS MEMURLUĞUNU ANLATTI.

Mustafa kemal ATATÜRK'ü vefatının 81. yıl dönümünde saygı, minnet ve özlemle andık.